Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen.

Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen.

Nu corona op zijn retour is en ons land weer van “slot” mag en gaat krijgen veel ondernemers, scholen, bedrijven en instellingen te maken met een grote toeloop van medewerkers, bezoekers, leerlingen etc.

Omdat de overheid o.a. de 1,5 meter regel en de mondkapjesplicht nog wel tot zeker medio 2021 handhaaft zal er meer noodzaak zijn op beveiliging / ondersteuning van het handhaven van de coronamaatregelen.

Westvlietbewaking helpt hierom graag bij het naleven van de coronaregels. Door onze jarenlange ervaring in professionele beveiliging hebben wij alle kennis voorhanden om voor een veilige werk, school en/of winkelomgeving te zorgen. Samen kunnen wij er voor zorgen dat Uw medewerker, bezoeker en/of leerling zich veilig en prettig voelt en gezond blijft.

Wilt U gebruik maken van onze dienstverlening (Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen.) dan maken wij graag een passende offerte voor U.

Bel : 070-3900254 of mail naar : info@westvlietbewaking.nl

Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met U op.

Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen.

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor objectbeveiliging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.