Beveiliging Ondersteuning Coronamaatregelen.

I.v.m. de aanpassing van de coronaregels door de overheid per 14 januari 2022 waarbij o.a. de 1,5 meter regel en de mondkapjesplicht weer word uitgebreid zal er meer noodzaak zijn op beveiliging / ondersteuning van het handhaven van de coronamaatregelen (Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen.).

Westvlietbewaking helpt hierom graag bij het naleven van de coronaregels. Door onze jarenlange ervaring in professionele beveiliging hebben wij alle kennis voorhanden om voor een veilige werk, school en/of winkelomgeving te zorgen. Samen kunnen wij er voor zorgen dat Uw medewerker, bezoeker en/of leerling zich veilig en prettig voelt en gezond blijft.

Wilt U gebruik maken van onze dienstverlening dan maken wij graag een passende offerte Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen voor U.

Bel : 070-3900254 of mail naar : info@westvlietbewaking.nl

Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met U op.

Beveiliging / Ondersteuning Coronamaatregelen.

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor objectbeveiliging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.