Brandveiligheid • ☎ 070-3900254 • 24 / 7 •

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring op het gebied van fysieke brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor o.a. :

Brandalarmopvolging

Onder (brand)alarmopvolging wordt verstaan het 24 uur per dag opvolgen en afhandelen van alle (brand)(alarm)meldingen afkomstig van een alarmcentrale, politie, brandweer en/of derden inzake het aangesloten object. Bij een brandalarm zorgt de alarmopvolgingsdienst,onder verantwoording van de opgeleid persoon, voor het resetten en opnieuw in gebruik stellen van de BMI nadat de eventueel uitgerukte brandweer hiervoor toestemming heeft gegeven.

Brandalarmopvolging
Beheerder BMI, Beheer BMI, Opgeleid Persoon, NEN 2654

Beheerder BMI (brandmeldinstallatie) - Opgeleid Persoon (OP)

Een Beheerder BMI (brandmeldinstallatie) – Opgeleid Persoon is belast met de bediening, de periodieke controle en het de controle op het preventief onderhoud van een brandmeldinstallatie. De verplichting van een Beheerder BMI (brandmeldinstallatie) – Opgeleid Persoon geldt voor alle brandmeld-, en ontruimingsinstallaties. Op die locaties waar niet continue een Beheerder BMI (brandmeldinstallatie) – Opgeleid Persoon aanwezig is kan Westvlietbewaking voorzien in het leveren van een Beheerder BMI (brandmeldinstallatie) – Opgeleid Persoon.

Brandwachten

Westvlietbewaking beschikt over een groot netwerk met (rijksgediplomeerde) brandwachten. Wij kunnen U in elke situatie voorzien van brandwachten en/of het waarborgen van de brandveiligheid.

Brandveiligheid

“Brandwacht nodig? Ook ADHOC of met SPOED. Wij staan 24 uur per dag voor U klaar”

Keurmerken, certificeringen en goedkeuringen

VEB Logo

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom is Westvlietbewaking in het bezit van de volgende keurmerken, certificeringen en goedkeuringen.

0
Actieve klanten
0
Uren beveiliging /maand
0
Opvolging meldingen / maand
0
Surveillance ronden / maand

Landelijke dekking

Westvlietbewaking werkt niet alleen in Den Haag maar heeft een landelijke dekking. Wij kunnen U overal in Nederland van dienst zijn en ontzorgen op het gebied van beveiliging, bewaking, brandveiligheid en facility. Dat is handig als u, naast Den Haag, op meerdere locaties actief bent. Op die locaties waar wij niet direct zelf voor de gevraagde dienstverlening kunnen zorgen maken wij gebruik van geselecteerde partners die dezelfde kwaliteit als ons willen en kunnen leveren. Westvlietbewaking blijft Uw contractpartner en verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en nakoming van gemaakte afspraken.