Cameraservice op afstand

Westvlietbewaking heeft een eigen 24 / 7 bemande servicecentrale waar o.a. cameraservice op afstand  (ter ondersteuning van de alarmopvolgings- & mobiele surveillancedienst) en technisch beheer word uitgevoerd.

Virtueel meekijken

Heeft U niet het budget om vol continue controle uit te laten voeren ?

Het van afstand toezicht houden op Uw bouwlocatie, bedrijf, bedrijvencomplex, woonhuis, wooncomplex, instelling etc. is een goede en voordelige oplossing bij een laag budget voor controle van Uw  locatie.

Strategisch geplaatste camera’s maakt het meekijken op afstand mogelijk en dat heeft meerdere voordelen. Onze centralisten kunnen een surveillant kan aansturen indien zij een situatie constateren die extra acties vereist.

Cameraservice (ADHOC)

Naar aanleiding van een melding afkomstig van Uw gebouwbeheerssysteem / alarmsysteem en/of andere technisch systeem kijkt onze servicecentrale direct mee. Op deze wijze kan direct worden geconstateerd of er aanvullende actie is gewenst van onze surveillancedienst.

Open- en/of sluitbegeleiding op afstand

Steeds meer bedrijven, winkels, banken etc. lopen het meeste risico  tijdens de opening- en/of sluitingswerkzaamheden.

Door onze servicecentrale actief mee te laten kijken bent U altijd verzekerd van een snelle en adequate reactie bij een eventuele situatie waarbij extra inzet van een beveiliger nodig.

TIP : Combineer met alarmopvolgingsabonnement

Aangevuld met een alarmopvolgingsabonnement bent U altijd verzekerd van opvolging van de eventueel geconstateerde situaties..Naar aanleiding van een melding van Uw PAC aan onze meldkamer word altijd alarmopvolgingsdienst aangestuurd door onze centralist. Ter ondersteuning van de alarmopvolging kan onze servicecentrale Uw camerasysteem  bijschakelen. Gedurende het aanrijden van de surveillant kan de centralist extra informatie doorgeven aan de surveillant en/of extra surveillanten aansturen.

Meer info over alarmopvolging
Cameratoezicht op afstand

Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor cameratoezicht :
Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.