Huismeesterservice

De huismeesters van de huismeesterservice van Westvlietbewaking zijn verantwoordelijk voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een  gebouw. Het kan hierbij gaan om flatgebouwen, appartementencomplexen en andere woonomgevingen, maar ook om bijvoorbeeld kantoorgebouwen.

Contractbasis of ADHOC ? Wij zijn flexibel

De Huismeesterservice is flexibel inzetbaar voor korte en langere periodes. Onze huismeesters ondersteunen U met een vaste inzet of op ADHOC basis voor vervanging bij verlof of ziekte van uw eigen medewerker.

Wat kunnen onze medewerkers voor U betekenen ?

De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt voor bewoners en gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen.

Daarnaast houdt hij zich bezig met (klein) onderhoud, heeft hij een sociale functie binnen de woonomgeving en houdt hij toezicht op de veiligheid.

Onze huismeesters worden ingezet op objecten die dienstdoen als woonomgeving, bijvoorbeeld een flatgebouw, appartementencomplex of asielzoekerscentrum. Daarnaast worden ze ook ingezet in gebouwen met andere functies, zoals kantoorgebouwen.

De functie van huismeester maakt vaak onderdeel uit van een facilitaire dienst. Er wordt samen gewerkt met onder meer vastgoedbeheerders, schoonmakers, facilitair medewerkers, facilitair managers, beveiligers en monteurs.

Huismeesterservice

    Vraag hier een offerte aan voor Huismeesterservice !
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.