Alarmopvolging

Alarmopvolgingsdienst gedurende avondklok ook inzetbaar voor klanten zonder contract.

Ook gedurende de avondklok gaat onze dienstverlening gewoon door en is onze meldkamer normaal bereikbaar.

Heeft U geen contract voor alarmopvolging met ons en gaat Uw alarm af, en Uw eigen sleutelhouder kan door de avondklok niet ter plaatse gaan, dan staan de surveillanten van onze alarmopvolgings- & mobiele surveillancedienst klaar voor U.

Indien U gebruik wilt maken van onze inzet dan kunt U 24 uur per dag contact opnemen met onze meldkamer 

070-3900254

Voorwaarde is dat het object wel binnen ons verzorgingsgebied ligt. Dit kunt U terugvinden op onze website.

Onze meldkamer zal een aantal gegevens van U opnemen en U verzoeken om ook een mail met Uw gegevens te sturen.

De surveillant zal na ontvangst van die gegevens dan een buitenronde maken op de aangevraagde locatie . Na controle zal onze meldkamer contact met U opnemen om rapport uit te brengen.

Natuurlijk zitten er wel kosten aan deze dienst verbonden.
De kosten voor een éénmalige inzet zijn : € 80,00.

Besluit U om na de éénmalige inzet een abonnement af te sluiten voor alarmopvolging dan ontvangt U op het abonnement een éénmalige korting van € 25,00

Met meer dan 2500 aansluitingen en ruim 20 surveillanceauto’s is Westvlietbewaking de marktleider op het gebied van mobiele surveillance en alarmopvolging / keyholding / assistentieverlening in de politieregio Haaglanden. Onze dienst is ook sterk vertegenwoordigd in de politieregio’s Rotterdam-Rijnmond & Hollands-Midden.

Wat is alarmopvolging ?

Onder alarmopvolging / keyholding / assistentieverlening wordt verstaan het opvolgen en afhandelen van alle (alarm)meldingen afkomstig van een alarmcentrale, politie en/of derden inzake een aangesloten object. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Ook voor assistentieverlening !

Alarmopvolging houd meer in dan reageren op een inbraakalarm. U kunt de alarmopvolgingsdienst ook inzetten voor ondersteuning  en assistentie bij calamiteiten. Een vervelende klant in de winkel, een zwerver die in een parkeergarage of portiek slaapt, overlast van hangjongeren. Wanneer U een overeenkomst met ons heeft dan staan wij voor 24 uur per dag voor U klaar.

Geen alarm ? Kies dan voor Keyholding

Heeft U geen alarmsysteem maar wilt U wel verzekerd zijn dat er altijd iemand Uw sleutel heeft en actie kan ondernemen bij calamiteiten. Ook dat kan ! Een onderdeel van een alarmopvolgingscontract is keyholding (sleutelhouder). Door middel van stickers op Uw pand geeft U aan dat wij Uw sleutel hebben en bij onraad gebeld moeten worden.

Hoe snel zijn jullie ?

Als erkende bewakingsdienst kunnen wij geen responsetijd bij (alarm)meldingen garanderen. Ons streven is om natuurlijk zo snel als mogelijk na het binnenkomen van een alarmmelding ter plaatse te zijn. De snelheid van alarmopvolging is o.a. afhankelijk van een heleboel factoren.  Een aantal van deze factoren zijn niet door ons beïnvloedbaar (weersomstandigheden, verkeersdrukte). Verder is de snelheid van de afhandeling afhankelijk van de prioriteit van de melding en de risicoklasse van het object. Bij meerdere meldingen met deze prioriteit en in dezelfde risicoklasse worden deze melding op basis van chronologische binnenkomst afgehandeld.

Zijn mijn sleutels veilig ?

De sleutels  van Uw object worden onder code opgeborgen in onze 24-urige beschermde sleutelkluizen en zullen daar slechts uitkomen als er een melding aangaande Uw object binnenkomt. Al onze surveillanceauto’s zijn o.a. uitgerust met een Tracking en Trace volgsysteem. Hiermee kan onze meldkamer o.a. constant zien waar onze surveillanceauto’s zich bevinden. Onze Centrale Meldkamer in Rijswijk is 24 uur per dag bemand en bereikbaar.

Instructies en Rapportage

Westvlietbewaking werkt met Sequrix. Instructies en protocollen voor de surveillant zijn digitaal, in een beveiligde omgeving, beschikbaar op een beveiligd device. Surveillanten registreren hun taken en werkzaamheden op dit device. Na elke alarmcontrole / assistentieverlening ontvangt de opdrachtgever elke eerste werkdag per email hierover een digitaal rapport (incl. eventuele foto’s).

Wij maken graag een passende offerte. Vul het offerteformulier op deze pagina in of bel voor een vrijblijvende offerte.

Alarmopvolging, Keyholding, Assisntentieverlening

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor alarmopvolging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.