Quick Response Team

Inbraak, brand en/of calamiteiten (zoals o.a. een bedreiging, demonstratie of een veiligheidsrisico) komen altijd onverwacht.

Voor de eerste noodhulp kunt U rekenen op de hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance.

Beveiliging en bewaking van uw eigendommen zijn niet prioriteit van deze hulpdiensten. Dit valt onder Uw eigen verantwoording.

Het QRT van Westvlietbewaking is 24 uur per dag en 7 dagen in week inzetbaar voor hulp en ondersteuning bij incidenten en calamiteiten (zoals o.a. bedreiging, demonstraties etc).

Ter plaatse verzorg(t)(en) de beveiliger(s) de afzetting, bewaking en beveiliging van de locatie en houdt pers en publiek op afstand.

Westvlietbewaking heeft ruime ervaring in het leveren van beveiliging / toezicht tijdens calamiteiten.

Responsetijd Quick Response Team

Binnen ons verzorgingsgebied is het QRT, onder normale omstandigheden, binnen twee uur op de plaats van bestemming is.

In veel gevallen is de responstijd echter aanmerkelijk korter omdat bij ernstige calamiteiten of directe dreiging de alarmopvolgingsdienst kan worden ingezet voor de eerste opvang.

Continuïteit van levering. Ook als het langer duurt !

De continuïteit van levering is vanaf het moment van ter plaatse komen van de eerste beveiliger gegarandeerd. Zelfs als de inzet een langere periode moet gaan duren blijft U verzekerd van adequate en professionele beveiliging.

Alleen QRT toeslag voor de eerste 24 uur !

Voor de inzet van het Quick Response Team (QRT) betaalt U voor de eerste 24 uur na de aanvraag een extra toeslag. Hierna vervalt deze toeslag en wordt de dienstverlening tegen de geldende tarieven berekend.

U hoeft geen klant te zijn bij ons om gebruik te maken van het QRT.

Quick Response Team