Overstappen Alarmopvolging - Overstapservice

U heeft op dit moment alarmopvolging van een andere aanbieder en U wilt overstappen ? Maak dan gebruik van onze overstapservice :

Indien U op dit moment gebruik maakt van alarmopvolging door een andere beveiligingsorganisatie en U wilt naar Westvlietbewaking overstappen dan kan dit zonder dubbele kosten d.m.v. onze overstapservice. Indien U bij Uw huidige beveiliger al het abonnementsgeld voor alarmopvolging het huidige jaar heeft betaald en/of moet betalen berekenen wij U voor dit jaar geen abonnement.

De voorwaarde is wel dat Uw huidige beveiliger U geen credit aanbied en U een factuur en betaalbewijs kunt overleggen. Natuurlijk betaalt U wel eventuele uitgevoerde alarmopvolgingen en/of andere uitgevoerde werkzaamheden.

Overstapservice. Wij regelen alles zodat U makkelijk kan overstappen !

Wat verzorgen wij voor U :

Het opzeggen van de huidige beveiligingsleverancier. Wij zullen een conceptbrief aanleveren voor de opzegging.

Het afsluiten van een nieuwe overeenkomst, eventuele abonnementskosten neemt Westvlietbewaking over over om te voorkomen dat u dubbele abonnementskosten betaald.

Een kosteloze schouw op locatie om de juiste operationele informatie af te stemmen en de operationele instructies op te nemen en eventuele protocollen af te stemmen.. Tevens vind op dat moment de sleuteloverdracht plaats.

Heeft Uw oude beveiliger nog sleutels dan halen wij deze sleutels kosteloos voor U op bij Uw oude beveiligingsdienst.

Overstappen door gebruik te maken onze overstapservice alarmopvolging is voor U risicoloos.
Wij zorgen ervoor dat alarmopvolging gegarandeerd blijft.

Waarom overstappen naar Westvlietbewaking ?

Marktleider alarmopvolging :
Westvlietbewaking
is met haar eigen surveillancedienst marktleider op het gebied van mobiele surveillance en alarmopvolging in de politieregio Haaglanden maar onze surveillancedienst is ook sterk vertegenwoordigd in de politieregio’s Rotterdam-Rijnmond & Hollands-Midden.

Ruim 40 jaar ervaring :
Westvlietbewaking
 heeft ruim 40 jaar ervaring in het uitvoeren van alarmopvolging. 

Snelle en Adequate opvolging :
Westvlietbewaking
staat zeer goed aangeschreven en onze opdrachtgevers geven aan dat zij de snelheid en flexibiliteit van onze dienstverlening een toegevoegde waarde vinden.

Duidelijke Rapportages :
Westvlietbewaking
werkt met Sequrix. Instructies en protocollen voor de surveillant zijn digitaal, in een beveiligde omgeving, beschikbaar op een beveiligd device. Surveillanten registreren hun taken en werkzaamheden op dit device. Na elke (alarm)opvolging ontvangt de opdrachtgever elke eerste werkdag per email hierover een digitaal rapport (incl. eventuele foto’s).

Landelijke dekking Alarmopvolging :

Westvlietbewaking heeft een landelijke dekking. Wij kunnen U overal in Nederland van dienst zijn en ontzorgen op het gebied van beveiliging, bewaking, brandveiligheid en facility.

Op die locaties waar wij niet direct zelf voor de gevraagde dienstverlening kunnen zorgen maken wij gebruik van geselecteerde partners die dezelfde kwaliteit als ons willen en kunnen leveren. 

Westvlietbewaking blijft Uw contractpartner en verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en nakoming van gemaakte afspraken.

Overstappen Alarmopvolging - Overstapservice

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor alarmopvolging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.