Objectbeveiliging – Proactief en Flexibel

Westvlietbewaking is een professioneel beveiligingsbedrijf dat graag zorg draagt voor de veiligheid en de daarmee gepaard gaande beveiliging van uw object. Effectieve objectbeveiliging is hierbij een belangrijke sleutel in onze ogen.

bewaker voor objectbeveiliging

” 24 uur per dag / 7dagen in de week zetten wij ons in voor 100% Service en Veiligheid “

Westvlietbewaking is een professioneel beveiligingsbedrijf dat graag zorg draagt voor de veiligheid en de daarmee gepaard gaande beveiliging van uw object. Effectieve objectbeveiliging is hierbij een belangrijke sleutel in onze ogen.

In bijvoorbeeld kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele objectbewaking / objectbeveiliging van uw pand of object. De objectbeveiligers van Westvlietbewaking staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De objectbeveiligers van Westvlietbewaking zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Objecten hebben regelmatig te maken incidenten, zoals o.a. actievoering, inbraak, brand en diefstal. Maar ook radicalisering komt steeds vaker voor. Dit vraagt om proactieve objectbeveiliging, waarbij afwijkingen in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd en waarbij gastvrijheid en hospitality niet uit het oog verloren wordt. Het is voor U en daarom ook voor ons van groot belang dat uw bedrijfsproces zonder calamiteiten en storingen kan worden voortgezet. Het beveiligen en bewaken van objecten is een intensieve opgave. Deze belangrijke taak vraagt dan ook het uiterste van onze mensen. Qua oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen. Onze mensen hebben een proactieve `hands-on`houding waardoor het prettig samenwerken met ons is. Hierdoor bieden wij nét dat stukje extra service, wat er bij onze collega bedrijven vaak aan ontbreekt.

Aanvraag offerte objectbeveiliging

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor objectbeveiliging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.