Receptieservice

De ontvangst van gasten krijgt steeds meer aandacht. 

Organisaties willen open en klantvriendelijk zijn, maar ook de veiligheid niet uit het oog verliezen. De dienst receptieservice verzorgt tijdelijk of vast het bemensen van uw receptie.

Met de receptiemedewerkers van Westvlietbewaking wordt uw relatie altijd professioneel en gastvrij ontvangen. Onze medewerkers zijn graag het visitekaartje voor uw organisatie.

Contractbasis of ADHOC ? Wij zijn flexibel

De dienst Receptieservice is flexibel inzetbaar voor korte en langere periodes. Wij ondersteunen U met een vaste inzet of op ADHOC basis voor vervanging bij verlof of ziekte van uw eigen medewerker.

Wat kunnen onze medewerkers voor U betekenen ?

In de functie van receptioniste draagt onze receptieservice zorg voor de receptie en alle bijbehorende taken. Hiermee wordt binnen het gebouw een centraal aanspreekpunt gecreëerd met alle voordelen van dien. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van de telefoon, de zorg voor de koffie(hoek), het verwerken van de inkomende en uitgaande post, het ontvangen van uw gasten, ondersteunende facilitaire taken, het regelen van catering, taxivervoer, schoonmaakwerkzaamheden, beveiliging en alle andere gewenste werkzaamheden.

Altijd een verzorgde ontvangst ....

Receptieservice wordt, indien gewenst, uitgevoerd door geüniformeerde receptiemedewerkers. Het uniform is representatief en heeft een klantvriendelijke uitstraling en is een ander uniform dan door onze beveiligers word gedragen.

Receptieservice

    Vraag hier een offerte aan voor Receptieservice !
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.

    Privacy Statement