Receptieservice
Receptiediensten

Met de receptiemedewerkers van Westvlietbewaking wordt uw relatie altijd professioneel en gastvrij ontvangen. Onze medewerkers zijn graag het visitekaartje voor uw organisatie.

receptieservice westvlietbewaking

“Onze medewerkers zijn graag het visitekaartje voor Uw organisatie. Wij zorgen voor een professionele en gastvrije ontvangst”

Altijd een verzorgde ontvangst !

De ontvangst van gasten krijgt steeds meer aandacht. Organisaties willen open en klantvriendelijk zijn, maar ook de veiligheid niet uit het oog verliezen. 

Met de receptiemedewerkers van Westvlietbewaking wordt uw relatie altijd professioneel en gastvrij ontvangen. Onze medewerkers zijn graag het visitekaartje voor uw organisatie.

De medewerkers van onze receptieservice verzorgen tijdelijk of vast het bemensen van uw receptie.

Contractbasis of ADHOC ? Wij zijn flexibel

Receptieservice – Receptiediensten zijn flexibel inzetbaar voor korte en langere periodes. Wij ondersteunen U met een vaste inzet of op ADHOC basis voor vervanging bij verlof of ziekte van uw eigen medewerker.

Wat kunnen onze medewerkers van de receptieservice voor U betekenen?

In de functie van receptioniste draagt onze receptieservice zorg voor de receptie en alle bijbehorende taken. Hiermee wordt binnen het gebouw een centraal aanspreekpunt gecreëerd met alle voordelen van dien. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van de telefoon, de zorg voor de koffie(hoek), het verwerken van de inkomende en uitgaande post, het ontvangen van uw gasten, ondersteunende facilitaire taken, het regelen van catering, taxivervoer, schoonmaakwerkzaamheden, beveiliging en alle andere gewenste werkzaamheden.

Altijd een verzorgde ontvangst door onze receptieservice

Receptieservice wordt, indien gewenst, uitgevoerd door geüniformeerde receptiemedewerkers. Het uniform is representatief en heeft een klantvriendelijke uitstraling en is een ander uniform dan door onze beveiligers word gedragen.

Tip: Combineer met andere vormen van dienstverlening

Buiten het uitvoeren receptieservice – receptiediensten is Westvlietbewaking ook gespecialiseerd in het uitvoeren van beveiligingsdiensten zoals objectbeveiliging, alarmopvolging en mobiele surveillance.

Maar ook voor facilitydiensten zoals het voorzien in huismeesters of concierges kunt U bij ons terecht.

Wij kunnen U dus een totaal concept bieden op het gebied van beveiliging en facility.

Aanvraag offerte Receptieservice

    Vraag hier een offerte aan voor Receptieservice !

    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.