Mobiele Alarmering
Mobiele Noodknop

Westvlietbewaking levert mobiele noodknoppen voor mobiele alarmering voor iedereen die in gevaar kan komen. Bijvoorbeeld door agressie, geweld, ongevallen en/of gezondheidsproblemen.

MOBIELE ALARMERING

Wij zorgen ervoor dat Uw medewerkers en klanten dag en nacht kunnen terugvallen op professionele ondersteuning va onze meldkamer

Westvlietbewaking levert mobiele noodknoppen voor mobiele alarmering voor iedereen die in gevaar kan komen. Bijvoorbeeld door agressie, geweld, ongevallen en/of gezondheidsproblemen.

Met onze geavanceerde noodknoppen kun je met één druk op de knop, onopvallend hulp inschakelen. Ook bij een onwelwording waardoor de gebruiker niet meer in staat is te bewegen of bij een ongeval word automatisch hulp ingeschakeld.

Hierdoor werk je veiliger en stijgt je veiligheidsgevoel. Onze systemen zijn zowel intern als extern inzetbaar, beschikken over een perfecte netwerkdekking en een zeer nauwkeurige locatiebepaling middels GPS, beacons en GNSS. Alle (alarm)meldingen worden naar onze servicecentrale gestuurd die 24/7 opvolging van de ontvangen melding garandeert. Maar ook interne, onderlinge alarmering is mogelijk. Door deze veelzijdige toepassingen hebben we voor iedereen een oplossing op maat.

Ontdek de mogelijkheden van onze slimme mobiele alarmering

Slimme mobiele alarmering biedt veel mogelijkheden; ontdek het gemak van ons cloud platform. Met robuuste alarmapparaten en een slim platform is hulp altijd dichtbij en snel ter plaatse. Afhankelijk van het type alarm kunnen scenario’s worden ingericht. Hierdoor wordt bij een calamiteit snel de juiste hulp ingeschakeld.

Voor wie?

Persoonsalarmering (mobiele alarmering) is geschikt voor professionals die alleen werken maar ook voor personen die zorg behoeven en alleen zijn. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. De oplossing is volledig mobiel en naar eigen wensen in te richten.

De oplossing word toegepast in veel branches o.a. :

Industrie (Chemisch)
Bouw en installatie
Storing en onderhoud
Detailhandel
Zorg en welzijn
Schoonmaak en facility
Overheden

maar ook voor particulieren die extra zorg behoeven, achteraf wonen en/of zich  onveilig voelen binnen of buiten kan een mobiele noodknop extra veiligheid bieden.

TIP : Combineer met alarmopvolging

Indien U deze dienst (mobiele alarmering) combineert met alarmopvolging door Westvlietbewaking bent U 24/7 gegarandeerd van adequate actie bij een melding afkomstig van het persoonsalarm.

Onze meldkamer stuurt, indien er door de drager van het alarm niet word gereageerd, direct een surveillant aan die op de locatie van het alarm polshoogte komt nemen. Deze kan dan ook de eventueel gealarmeerde politie, ambulance en/of brandweer binnen laten.

Westvlietbewaking heeft een landelijk dekkend netwerk voor alarmopvolging. In die regio’s die buiten ons eigen verzorgingsgebied vallen werken wij samen met erkende partners die dezelfde kwaliteit als ons nastreven.

Aanvraag offerte Mobiele Alarmering

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor Mobiele Alarmering :

    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.