Hotelbeveiliging
Hotel Security

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in beveiligen van een breed spectrum aan risico objecten (ook high risk), personen en evenementen. Wij kunnen op het gebied van elk veiligheidsvraagstuk met betrekking tot Hotelbeveiling – Hotel Security advies en ondersteuning bieden.

Hotelbeveiliging - Hotel Security

” Wij zorgen ervoor dat Uw gasten U een goede beoordeling geven op het gebied van hospitality, security en safety “

Uw hotel biedt natuurlijk Uw gasten de beste service. Kwaliteit en gastbeleving staan bij U hoog in het vaandel. Gasten beoordelen echter hotels & resorts tegenwoordig op meer aspecten dan uitsluitend op service en accommodatie. Ook het veiligheidsgevoel van gasten heeft invloed op Uw beoordeling.

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in beveiligen van een breed spectrum aan risico objecten (ook high risk), personen en evenementen. Wij kunnen op het gebied van elk veiligheidsvraagstuk met betrekking tot Hotelbeveiliging – Hotel Security advies en ondersteuning bieden.

Hieronder treft U de meest voorkomende diensten aan welke wij voor Uw hotel kunnen bieden.

Security Host / Hostess / Nachtreceptionist(e)

Hospitality met een sterk oog voor veiligheid

De security host(ess) van Westvlietbewaking ontvangt uw gasten met een glimlach. Onze (beveiligings)medewerkers zijn veelzijdige, flexibele en dienstverlenende, vrouwen/mannen die in staat zijn zelfstandig invulling en uitvoering te geven aan hun taak als hotelbeveiliging. Eigen initiatief, adequaat optreden, signaleren en controleren van “bewegingen” die niet thuishoren op, in en rond een risico-object, zijn zeer belangrijke onderdelen van hun functioneren zonder dat dit ten koste gaat van hostmanship, servicegerichtheid en gastvriendelijkheid.

Tijdens de nachtelijke uren wilt U Uw gasten dezelfde veiligheid en service als overdag bieden. Een nachtreceptionist(e) van Westvlietbewaking kan tijdens de hotelbeveiliging alle benodigde receptiewerkzaamheden voor Uw hotel uitvoeren. De zichtbare aanwezigheid van een geüniformeerde nachtreceptionist(e) geeft Uw gasten een veilig gevoel.

Extra beveiliging bij evenementen of bij aanwezigheid VIP gasten

Evenementen in Uw hotel, al dan niet met overnachtende spraakmakende VIP-gasten, vereisen de best mogelijke beveiliging. Voor het beveiligen en begeleiden van evenementen en VIP Gasten heeft onze dienst speciaal geselecteerde beveiligers en gastvrouwen die o.a. ook worden ingezet voor hotelbeveiliging.

Evenementenbeveiliging

Onze beveiligers kunnen eventueel samenwerken met Uw eigen hotelbeveiliging – hotelsecurity of met de (diplomatieke) beveiligingsdienst van Uw VIP gast(en).

(Brand)alarmopvolging / Assistentieverlening Hotelbeveiliging – Hotelsecurity

Onder (brand)alarmopvolging wordt verstaan het 24 uur per dag opvolgen en afhandelen van alle (brand)(alarm)meldingen afkomstig van een alarmcentrale, politie, brandweer  en/of derden inzake het aangesloten object.

Ook voor eventuele assistentie bij calamiteiten, onrust in & om Uw hotel kunt U een beroep doen op onze ervaren surveillanten van de alarmopvolgingsdienst.Het kan voor Uw gasten en medewerker(s) van de frontdesk of hotelbeveiliging een hele geruststelling zijn als zij, indien dit nodig is,  kunnen terugvallen op de professionele ondersteuning van een beveiligingsdienst.

Mobiele Surveillance

Ten behoeve van hotelbeveiliging is onze surveillancedienst inzetbaar voor o.a.

Het uitvoeren van binnencontroleronden.
Het uitvoeren van buitencontroleronden.
Het uitvoeren van controle parkeerplaats / parkeergarage.

De surveillant voert, bijvoorbeeld in de uren dat Uw receptie niet of minimaal bemand is conform de afgesproken frequentie en instructie, controleronde(n) uit.

De zichtbare aanwezigheid van een geüniformeerde beveiliger en / of een herkenbare surveillanceauto geeft Uw gasten en medewerkers een veilig gevoel.

De surveillancedienst werkt nauw samen met de de eventueel aanwezige hotelbeveiliging.

Offerte aanvraag Hotelbeveiliging

Aanvraag offerte Hotelbeveiliging

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor hotelbeveiliging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.