Conciergeservice

De medewerkers van de conciërge service van Westvlietbewaking zijn verantwoordelijk voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van (school)gebouwen. 

Contractbasis of ADHOC ? Wij zijn flexibel

De conciërge service is flexibel inzetbaar voor korte en langere periodes. Onze conciërges ondersteunen U met een vaste inzet of op ADHOC basis voor vervanging bij verlof of ziekte van uw eigen medewerker.

Wat kunnen onze medewerkers voor U betekenen ?

Onze conciërges houden hij zich bezig met (klein) onderhoud, hebben een sociale functie en houdt hij toezicht op de veiligheid.

Onze conciërges zijn meestal werkzaam voor onderwijsinstellingen of andere overheidsinstellingen en bedrijven die zich hebben gehuisvest in de grotere (openbare) gebouwen.

Altijd een gescreende medewerker !

Zeker in een omgeving waarin met kinderen word gewerkt moet U er van verzekerd zijn dat school een veilige omgeving is. Al onze conciërges zijn gescreend door de nationale politie conform de wet en regelgeving van de WpBr. Deze screening gaat verder dan een VOG en is zwaarwegender.

Conciergeservice

    Vraag hier een offerte aan voor Conciegreservice !
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.