Conciergeservice

Een concierge van Westvlietbewaking is en voelt zich altijd verantwoordelijk voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van (school)gebouwen. Al onze medewerkers van de conciergeservice worden speciaal door ons geselecteerd.

Concierge op Contractbasis of ADHOC ? Wij zijn flexibel

Flexibele inzet voor korte en langere periodes is altijd mogelijk. Onze concierges ondersteunen U met een vaste inzet of op ADHOC basis voor vervanging bij verlof of ziekte van uw eigen medewerker.

Wat kunnen onze concierges voor U betekenen ?

Onze concierges van houden hij zich bezig met (klein) onderhoud, hebben een sociale functie en houdt hij toezicht op de veiligheid.

Onze concierges zijn meestal werkzaam voor onderwijsinstellingen of andere overheidsinstellingen en bedrijven die zich hebben gehuisvest in de grotere (openbare) gebouwen.

Altijd een gescreende medewerker !

Zeker in een omgeving waarin met kinderen word gewerkt moet U er van verzekerd zijn dat school een veilige omgeving is. Al onze concierges zijn gescreend door de nationale politie conform de wet en regelgeving van de WpBr. Deze screening gaat verder dan een VOG en is zwaarwegender.

Conciergeservice, Concierge

    Vraag hier een offerte aan voor Conciegreservice !
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.