Mobiele Surveillance
Zakelijk en Particulier

Westvlietbewaking is de marktleider op het gebied van mobiele surveillance in de politieregio Haaglanden. Onze dienst is ook sterk vertegenwoordigd in de politieregio’s Rotterdam-Rijnmond en Hollands-Midden.

Mobiele Surveillance, Sluitronde

” Met meer dan 2500 aansluitingen en meer dan 20 surveillance auto’s is Westvlietbewaking de markleider op het gebied van mobiele surveillance en opvolging in de politieregio Haaglanden. Onze dienst is ook sterk vertegenwoordigd in politieregio Rotterdams en midden-Nederland “

De surveillancedienst van Westvlietbewaking is al ruim 40 jaar met een groot aantal surveillancevoertuigen zichtbaar aanwezig. Duidelijk herkenbaar zorgt onze surveillancedienst voor een zichtbare aanwezigheid in en rond risico objecten en in collectieve surveillancegebieden.

Westvlietbewaking is de marktleider op het gebied van mobiele surveillance in de politieregio Haaglanden. Onze dienst is ook sterk vertegenwoordigd in de politieregio’s Rotterdam-Rijnmond en Hollands-Midden.

Mobiele Surveillance kan op contractbasis of op ADHOC basis worden uitgevoerd. Surveillanceronden kunnen 24 uur per dag worden aangevraagd via onze dag nacht en bemande meldkamer. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten.

Dienstuitvoering conform instructie

De surveillancedienst voert werkzaamheden conform een opgemaakte werkinstructie uit. Deze werkinstructie wordt opgemaakt door een buitendienstmedewerker. Deze maakt de instructie in overleg met de opdrachtgever op na een eventueel locatiebezoek. Indien gewenst ontvangt de opdrachtgever een afschrift van de opgemaakte werkinstructie voor de mobiele surveillance.

Snelle actie bij constatering calamiteiten

De surveillancedienst staat in direct contact met onze eigen dan & nacht bemande meldkamer in Rijswijk. Deze controleert en monitoort de uitvoering van mobiele surveillance via o.a. track en trace. Indien een surveillant tijdens een controleronde bijzonderheden en/of calamiteiten constateert onderneemt onze meldkamer direct actie. Wij staan in direct contact met de meldkamers van de politie en brandweer en kunnen hierdoor snel acteren. Indien nodig word de alarmopvolgingsdienst of de hondengeleidersdienst aangestuurd om de surveillant te assisteren. Ook kunnen via onze eigen servicecentrale direct contact opnemen met de opdrachtgever en/of eventuele installateurs, aannemers en/of andere instanties die gewaarschuwd moeten worden.

Surveillance voor Zakelijke klanten

Brandsluitronde:

Door middel van een brand/sluitronde kunt U er zeker van zijn dat Uw object deugdelijk wordt afgesloten en brand/inbraakgevaarlijke situaties kunnen worden voorkomen. De­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ br­and/sluitronde kan op een vaste tijd plaats vinden. Het is echter ook mogelijk om de ronde, bijvoorbeeld als er wordt overgewerkt, op een later tijdstip of op afroep  te laten plaats vinden.Indien er niemand meer in het object aanwezig is wordt, indien aanwezig het alarmsysteem ingeschakeld en, het object naar behoren afgesloten. Hierdoor kunt U er zeker van zijn dat bijvoorbeeld Uw alarmsysteem volledig wordt benut en niet uit blijft staan. Dit is regelmatig het geval wanneer er overwerkers en/of schoonmakers zijn die het alarm niet kunnen bedienen. Tevens hoeft U niet bang te zijn dat eventuele overwerkers vergeten af te sluiten.

Sluitbegeleiding:

Steeds vaker komt het voor dat bedrijven / instellingen (zoals benzinestation, zorg en retail) bij het openen en/of afsluiten van het object, of bij een dienstwisseling, worden geconfronteerd met een overval of bedreiging van het personeel. Door gebruik te maken van begeleiding door de surveillancedienst voorkomt U dat Uw medewerkers bij het openen, wisselen of afsluiten zonder toezicht het object hoeven te betreden of te verlaten. De surveillant houdt opvallend vanuit de surveillanceauto toezicht op de medewerkers. Doordat de surveillant duidelijk zichtbaar is voor eventuele kwaadwillende zal de kans op een overval / bedreiging nihil zijn. Indien er toch calamiteiten en/of verdachte bewegingen zijn kan de surveillant direct adequaat en repressief optreden.

Openingsronde:

Het is tevens mogelijk om door onze surveillancedienst een openingsronde te laten uitvoeren. Deze ronde kan op vaste tijden  plaats vinden of op afroep. Tijdens de ronde opent de surveillant het object en schakelt het alarmsysteem uit voor bijvoorbeeld de schoonmaakdienst of vroege starters . Zo kunt U er zeker van zijn dat  foutschakelingen van het alarmsysteem, en de daaruit voortvloeiende opvolgkosten, uit blijven. Ook voor het openen van het object na sluitingstijd of gedurende het weekeind voor bijvoorbeeld overwerkers kunt U een beroep doen op onze surveillancedienst.

Overige specifieke ronden

Buiten de omschreven ronden is het natuurlijk mogelijk andere specifieke werkzaamheden (maatwerk) door de surveillancedienst te laten uitvoeren. De surveillancedienst is inzetbaar in een breed spectrum van beveiligingstaken maar ook facilitytaken en/of andere controletaken.

Instructies en rapportage

Westvlietbewaking werkt met Sequrix. Instructies en protocollen voor de surveillant zijn digitaal, in een beveiligde omgeving, beschikbaar op een beveiligd device. Surveillanten registreren hun taken en werkzaamheden op dit device. Indien een surveillant tijdens een controleronde noemenswaardige bijzonderheden constateert en hierop eventuele acties onderneemt ontvangt de opdrachtgever elke eerste werkdag per email hierover een digitaal rapport (incl. eventuele foto’s).

Wij maken graag een passende offerte. Vul het offerteformulier op deze pagina in of bel voor een vrijblijvende offerte.

Surveillance voor Particuliere Klanten

Geef inbrekers geen kans

Woninginbraak kan een grote impact hebben op Uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan Uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Tijdens de vakantieperioden is de kans op inbraak in Uw woning aanzienlijk groter.

Wilt U zorgeloos op vakantie, of staat Uw huis een tijdje leeg, dan kunt U, ook als U (nog) geen klant bent, gebruik maken van onze (vakantie)surveillance. Hiervoor hebben wij een aantal pakketten samengesteld.

Pakket 1 (Budget) :
Een surveillant maakt 1x per etmaal een externe ronde rondom de woning. Tijdens de ronde controleert de surveillant de woning op calamiteiten en op aanwezigheid van afwezigheidstrucjes (zoals takjes / papiertjes tegen / tussen de deuren etc). Eventuele uitstekende post duwt de surveillant door.

Pakket 2 (Basis) :
Een surveillant maakt 2x per etmaal een externe ronde rondom de woning. Tijdens de ronden controleert de surveillant de woning op calamiteiten en op aanwezigheid van afwezigheidstrucjes (zoals takjes / papiertjes tegen / tussen de deuren etc). Eventuele uitstekende post duwt de surveillant door.

Pakket 3 (Luxe) :
Een surveillant maakt 3x per etmaal een externe ronde rondom de woning. Tijdens de ronden controleert de surveillant de woning op calamiteiten en op aanwezigheid van afwezigheidstrucjes (zoals takjes / papiertjes tegen / tussen de deuren etc).

De surveillant haalt tijdens de ronde(n) de post uit de brievenbus en legt deze uit zicht. Indien gewenst kan de surveillant ook verlichting aan en uit doen zodat het nog meer lijkt of Uw woning bewoond is.

Natuurlijk is maatwerk, zoals het aanvragen van surveillance voor een dag(deel) ook mogelijk. Wij maken graag een passende offerte. Vul het offerteformulier op deze pagina in of bel voor een vrijblijvende offerte.

Aanvraag offerte mobiele surveillance

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254
    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor mobiele surveillance :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.