Tijdelijke beveiliging van terreinen

Is fysieke beveiliging voor U te kostbaar of niet (meer) nodig maar wilt U wel dat Uw terrein beveiligd blijft. Kies dan voor onze tijdelijke oplossing om Uw terrein te beveiligen.

Tijdelijke Beveiliging

” 24 uur per dag / 7dagen in de week zetten wij ons in voor 100% Service en Veiligheid “

Is fysieke beveiliging voor U te kostbaar of niet (meer) nodig maar wilt U wel dat Uw terrein beveiligd blijft. Kies dan voor onze tijdelijke oplossing om Uw terrein te beveiligen.

Westvlietbewaking werkt samen met de nummer 1 in Tijdelijke Beveiliging.

Expert in tijdelijk beveiliging

Voor bouwplaatsbeveiliging, gebouwbeveiliging en terreinbewaking maakt onze partner gebruik van slimme cameratechnieken en een nauwkeurig detectiesysteem. Ongenode gasten en ongeregeldheden worden direct opgemerkt. De bewakingsbeelden worden dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden door een erkende toezichtcentrale en dat betekent dat wij snel kunnen handelen bij incidenten en de pakkans zeer groot is.

Interesse in Tijdelijke Beveiliging?

Neem contact op met 070-3900254 of mail met info@westvlietbewaking.nl en wij brengen U graag in contact met onze leverancier zodat hij een passende offerte voor U kan maken.

Natuurlijk kunt U ook het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen.

TIP : Combineer met alarmopvolging

Indien U deze dienst combineert met alarmopvolging door Westvlietbewaking bent U 24/7 gegarandeerd van adequate actie bij een melding afkomstig van Uw object.

De cameratoezichtcentrale staat via ons meldkamerpakket Sequrix in direct contact met onze alarmopvolgingsdienst. Bij een melding afkomstig van Uw object is de melding binnen enkele seconden bij onze alarmopvolgingsdienst die dan hierop actie kan ondernemen.

Westvlietbewaking heeft een landelijk dekkend netwerk voor alarmopvolging. In die regio’s die buiten ons eigen verzorgingsgebied vallen werken wij samen met erkende partners die dezelfde kwaliteit als ons nastreven.

Aanvraag offerte Tijdelijke beveiliging

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor tijdelijke beveiliging :

    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.