Servicecentrale • ☎ 070-3900254 • 24 / 7 •

Westvlietbewaking beschikt over een eigen dag en nacht bemande servicecentrale. U kunt hier terecht voor o.a. :

Meldkamer diensten

Westvlietbewaking heeft een eigen 24 / 7 bemande servicecentrale. Wij voeren meldkamerdiensten uit voor bedrijven, gemeenten en organisaties die medewerkers aan het werk hebben buiten kantooruren of indien er helemaal geen centraal meldpunt voor de medewerkers aanwezig is. Ook kunt U bij ons terecht voor telefoonservice, bereikbaarheidsdiensten, wekservice, “Lone Worker” meld- en controlepunt en voor het faciliteren van een aansluiting van Uw alarmsysteem op een particuliere alarmcentrale 

Servicecentrale - Meldkamerdiensten
Cameratoezicht

Cameratoezicht

Cameratoezicht word niet direct door onze servicentrale uitgevoerd. Deze dienstverlening word altijd uitgevoerd een gecertificeerde partners (Particuliere Alarmcentrale en/of Videotoezichtcentrale) die aan alle wettelijke eisen voldoen.

Westvlietbewaking heeft contacten en contracten met diverse gecertificeerde aanbieders van cameratoezicht. Wij kunnen alle vormen van cameratoezicht voor U onderbrengen bij één van onze gecertificeerde partners (Particuliere Alarmcentrales en/of gecertificeerde cameratoezichtcentrales). 

“Wij zorgen ervoor dat Uw medewerkers en klanten dag en nacht kunnen terugvallen op professionele ondersteuning vanaf onze meldkamer”

Keurmerken, certificeringen en goedkeuringen

VEB Logo

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom is Westvlietbewaking in het bezit van de volgende keurmerken, certificeringen en goedkeuringen.

0
Actieve klanten
0
Uren beveiliging /maand
0
Opvolging meldingen / maand
0
Surveillance ronden / maand

Landelijke dekking

Westvlietbewaking werkt niet alleen in Den Haag maar heeft een landelijke dekking. Wij kunnen U overal in Nederland van dienst zijn en ontzorgen op het gebied van beveiliging, bewaking, brandveiligheid en facility. Dat is handig als u, naast Den Haag, op meerdere locaties actief bent. Op die locaties waar wij niet direct zelf voor de gevraagde dienstverlening kunnen zorgen maken wij gebruik van geselecteerde partners die dezelfde kwaliteit als ons willen en kunnen leveren. Westvlietbewaking blijft Uw contractpartner en verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en nakoming van gemaakte afspraken.