Evenementenbeveiliging
Ruime ervaring

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van evenementenbeveiliging bij van openbare en besloten (high-risk) evenementen / (school)feesten.

Onze evenementenbeveiliging zijn en/of word o.a. regulier ingezet voor evenementen bij / voor bij bedrijfsfeesten, (high risk) bijeenkomsten, schoolfeesten voor een diversiteit aan (high-risk) opdrachtgevers die wij om beveiligingsredenen niet mogen en/of kunnen noemen.

Evenementenbeveiliging

” Wij zorgen ervoor dat Uw gasten veilig kunnen genieten van Uw evenement “

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van evenementenbeveiliging bij van openbare en besloten (high-risk) evenementen / (school)feesten. Onze evenementenbeveiliging zijn en/of word o.a. regulier ingezet voor evenementen bij / voor bij bedrijfsfeesten, (high risk) bijeenkomsten, schoolfeesten voor een diversiteit aan (high-risk) opdrachtgevers die wij om beveiligingsredenen niet mogen en/of kunnen noemen.

BHV, AED en EHBO

Westvlietbewaking heeft beveiligers die, op aanvraag, ook tijdens de evenementenbeveiliging kunnen worden ingezet voor BHV / EHBO taken. Indien er geen BHV / EHBO materialen aanwezig zijn dan nemen wij zelf een BHV Trommel en AED mee. Hiervoor rekenen wij altijd een kleine vergoeding.

Communicatiemiddelen tijdens het evenement. Wij kunnen hier ook in voorzien.

Westvlietbewaking werkt voor communicatie samen met Firecom. Samen met Firecom kijken wij naar Uw communicatiebehoefte bij het evenement.

Al naar gelang Uw wensen word een plan en offerte gemaakt.

Onze beveiligers (evenementenbeveiliging) zijn, indien er geen communicatiemiddelen aanwezig zijn op het evenement, uitgerust met eigen communicatiemiddelen waarmee zij onderling contact kunnen hebben. Indien gewenst word er ook gezorgd voor directe communicatie met de opdrachtgever. (d.m.v. portofoon en/of telefoon).

Hoe word er gehandeld bij calamiteiten?

Tijdens het evenement handelen de beveiligers bij een calamiteit conform eventuele gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Eventuele ernstige calamiteiten worden direct doorgemeld door de coördinator evenementenbeveiliging aan de organisatie. Bij urgente zaken / calamiteiten wordt de Politie, Brandweer en/of Ambulancezorg direct gealarmeerd door de coördinator (direct of via meldkamer).

Indien een calamiteit zich op de openbare weg en in openbaar gebied afspeelt of indien de beveiligers tijdens een evenement op de openbare weg en in openbaar gebied worden ingezet zijn de bevoegdheden van de beveiligers beperkt. Zij zullen op die locaties voornamelijk een signalerende en preventieve werking hebben.

Uniformering

Alle beveiligers die voor evenementenbeveiliging worden ingezet zijn geüniformeerd en duidelijk herkenbaar als beveiligingsmedewerkers. Binnen wordt gewerkt in uniform met colbert. Buiten wordt, bij koud en of slechte weersomstandigheden, gewerkt in uniform met buitenjas.

Evenementenbeveiliging met Hondengeleiders. Natuurlijk hebben wij die!

Westvlietbewaking beschikt over een eigen goed getrainde hondengeleidersdienst. Indien nodig kunnen deze worden ingezet voor en na evenementen (tijdens de op- en afbouwfase). Natuurlijk is inzet tijdens een evenement ook mogelijk.

Ook voor evenementenbeveiliging met honden bent U dus bij ons aan het juiste adres.

Aanvraag offerte Evenementenbeveiliging

    Vraag hieronder een offerte aan voor evenementenbeveiliging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.