Specialistische Beveiliging • 24 / 7 • ☎ 070-3900254

Westvlietbewaking is ook inzetbaar voor specifieke specialistische beveiliging en beveiligingsoplossingen in de vorm van o.a.

Bouwbewaking - Beveiliging Bouwplaats

Westvlietbewaking heeft meer dan 40 jaar ervaring in het uitvoeren van bouwbewaking en beveiliging voor nieuwbouw-, renovatie- en sloopprojecten. Westvlietbewaking werkt samen met diverse gerenommeerde leverancier van tijdelijke beveiligingsmiddelen voor bouwplaatsbeveiliging. Hierbij kunt U denken aan cameramasten, hekwerk, poorten, tijdelijke beveiligingsloge’s, toegangscontroleapparatuur etc.
Bouwbewaking
Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in het beveiligen van openbare en besloten (high-risk) evenementen / (school)feesten. Onze evenementenbeveiligers zijn en/of worden o.a. regulier ingezet voor evenementen bij / voor bij bedrijfsfeesten, (high risk) bijeenkomsten, schoolfeesten voor een diversiteit aan (high-risk) opdrachtgevers.

Hotelbeveiliging - Hotel Security

Uw hotel bied natuurlijk Uw gasten de beste service. Kwaliteit en gastbeleving staan bij U hoog in het vaandel. Gasten beoordelen echter hotels & resorts tegenwoordig op meer aspecten dan uitsluitend op service en accommodatie. Ook het veiligheidsgevoel van gasten heeft invloed op Uw beoordeling. Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in beveiligen van een breed spectrum aan risico objecten (ook high risk), personen en evenementen. Wij kunnen op het gebied van elk veiligheidsvraagstuk advies en ondersteuning bieden.

Hotelbeveiliging - Hotel Security
Quick Response Team

Quick response team

Inbraak, brand en/of calamiteiten (zoals o.a. een bedreiging, demonstratie of een veiligheidsrisico) komen altijd onverwacht. Voor de eerste noodhulp kunt U rekenen op de hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance. Beveiliging en bewaking van uw eigendommen zijn niet prioriteit van deze hulpdiensten. Het QRT van Westvlietbewaking is 24 uur per dag en 7 dagen in week inzetbaar voor hulp en ondersteuning bij incidenten en calamiteiten (zoals o.a. bedreiging, demonstraties etc).  

Uitvaartbeveiliging

Inbrekers houden geen rekening met emotie. Na het overlijden van een dierbare komt het maar al te vaak voor dat er tijdens de condoleance periode of tijdens de uitvaart wordt ingebroken in de woning of het bedrijf van de overledene en/of de familie. Westvlietbewaking kan U, direct of via de uitvaartverzorging, ondersteunen in het tijdelijke bewaken cq. beveiligen van woningen/bedrijfspanden gedurende de condoleanceperiode en/of tijdens de uitvaart.

Uitvaartbeveiliging
Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van zorgbeveiliging. Onze  beveiligers weten op de juiste manier te handelen bij een incident. Wij bieden met zorgbeveiliging een complete oplossing, om de veiligheid van personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen. Westvlietbewaking levert diverse vormen van zorgbeveiliging voor o.a. ziekenhuizen, verpleeg en verzorgingstehuizen, woonvormen etc. …   

“Wij zorgen ervoor dat als de hulpdiensten vertrekken Uw object beveiligd blijft”

Keurmerken, certificeringen en goedkeuringen

VEB Logo

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom is Westvlietbewaking in het bezit van de volgende keurmerken, certificeringen en goedkeuringen.

0
Actieve klanten
0
Uren beveiliging /maand
0
Opvolging meldingen / maand
0
Surveillance ronden / maand

Landelijke dekking

Westvlietbewaking werkt niet alleen in Den Haag maar heeft een landelijke dekking. Wij kunnen U overal in Nederland van dienst zijn en ontzorgen op het gebied van beveiliging, bewaking, brandveiligheid en facility. Dat is handig als u, naast Den Haag, op meerdere locaties actief bent. Op die locaties waar wij niet direct zelf voor de gevraagde dienstverlening kunnen zorgen maken wij gebruik van geselecteerde partners die dezelfde kwaliteit als ons willen en kunnen leveren. Westvlietbewaking blijft Uw contractpartner en verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en nakoming van gemaakte afspraken.