Bewaking met Honden | Hondengeleidersdienst | Politiehonden

Westvlietbewaking B.V. beschikt al meer dan 40 jaar over een eigen, goed getrainde, hondengeleidersdienst. Deze is uitgerust met gecertificeerde politiehonden.

Hondengeleidersdienst Bewaking met Honden, Politiehonden

“Hondengeleidersdienst, meer dan 40 jaar ervaring in het werken met politiehonden”

Bewaking met politiehonden
Bewaking met politiehonden

Westvlietbewaking B.V. beschikt al meer dan 40 jaar over een eigen, goed getrainde, hondengeleidersdienst. Deze is uitgerust met gecertificeerde politiehonden.

Onze gecertificeerde politiehonden worden ingezet in de reguliere surveillance– en alarmopvolgingsdienst, op specifieke objecten (high risk), voor speciale opdrachten, bij evenementen en op aanvraag van onze opdrachtgevers.

Training en Opleiding Bewaking met Honden

De training en opleiding van de (adspirant) hondengeleiders en de gecertificeerde politiehonden gebeurt in eigen beheer. Hiervoor hebben wij de beschikking over een eigen instructeur en eigen pakwerkers. Voor de trainingsfaciliteiten wordt gebruik gemaakt van het terrein van politiehondenvereniging Borack uit Rotterdam.

Eisen en Certificeringen

Onze hondengeleidersdienst voldoet aan alle eisen zoals gesteld in de De Wet Particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (WPBR).

Alle politiehonden zijn KNPV of NBvdD gecertificeerd. De hondengeleiders zijn allen in het bezit van toetsingsbewijs / geschiktheidsverklaring van de KNPV / NBvdD.

Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging
Nederlandse Bond voor de Diensthond

Aanvraag offerte Hondengeleidersdienst

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor bewaking met politiehonden :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier
    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.