Brandalarmopvolging
Brandalarm

Westvlietbewaking B.V garandeert 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzet van surveillancevoertuigen voor brandalarmopvolging.  

Bij een brandalarm zorgt de alarmopvolgingsdienst onder verantwoording van de opgeleid persoon, voor het resetten en opnieuw in gebruik stellen van de BMI nadat de eventueel uitgerukte brandweer hiervoor toestemming heeft gegeven.

Brandveiligheid

Brandalarmopvolging: wij zorgen er voor dat de brandweer alleen komt als het nodig is

Wat is brandalarmopvolging?

Onder brandalarmopvolging wordt verstaan het 24 uur per dag opvolgen en afhandelen van alle brandalarm meldingen afkomstig van een alarmcentrale, politie, brandweer en/of derden inzake het aangesloten object.

Bij een brandalarm zorgt de alarmopvolgingsdienst, onder verantwoording van de opgeleid persoon, voor het resetten en opnieuw in gebruik stellen van de BMI nadat de eventueel uitgerukte brandweer hiervoor toestemming heeft gegeven.

Hoe snel zijn jullie?

Als erkende bewakingsdienst kunnen wij geen responsetijd bij (alarm)meldingen garanderen. Ons streven is om natuurlijk zo snel als mogelijk na het binnenkomen van een alarmmelding ter plaatse te zijn. De snelheid van alarmopvolging is o.a. afhankelijk van een heleboel factoren.  Een aantal van deze factoren zijn niet door ons beïnvloedbaar (weersomstandigheden, verkeersdrukte). Verder is de snelheid van de afhandeling afhankelijk van de prioriteit van de melding en de risicoklasse van het object. Bij meerdere meldingen met deze prioriteit en in dezelfde risicoklasse worden deze meldingen op basis van chronologische binnenkomst afgehandeld.

Bellen jullie de brandweer bij een brandalarm?

Uitsluitend bij een geverifieerd brandalarm wordt de brandweer door ons gealarmeerd (direct of via de PAC). Indien Uw systeem op de RAC van de brandweer is aangesloten wordt deze automatisch gealarmeerd.

Waarborging continuïteit

Westvlietbewaking B.V garandeert 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzet van surveillancevoertuigen voor brandalarmopvolging.  Wij proberen als bewakingsdienst elke klant zo snel mogelijk als binnen ons vermogen ligt af te handelen. Wij zetten per dag gemiddeld 24 diensten van 8 uur in om te zorgen voor een goede dekking van ons verzorgingsgebied.

Tip : Combineer met de Dienst Opgeleid Persoon – Beheerder BMI

Indien U naast brandalarmopvolging ook de  Opgeleider Persoon – Beheerder BMI taak bij Westvlietbewaking onderbrengt bent U buiten 24/7 gegarandeerde adequate actie bij een brandalarm of storing van Uw brandmeldinstallatie ook gegarandeerd van een conform de wetgeving geteste en gecontroleerde brandmeldinstallatie.

Meer informatie over deze dienst

Instructies en Rapportage

Westvlietbewaking werkt met Sequrix. Instructies en protocollen voor de surveillant zijn digitaal, in een beveiligde omgeving, beschikbaar op een beveiligd device. Surveillanten registreren hun taken en werkzaamheden op dit device. Na elke alarmcontrole / assistentieverlening ontvangt de opdrachtgever elke eerste werkdag per email hierover een digitaal rapport (incl. eventuele foto’s).

Wij maken graag een passende offerte. Vul het offerteformulier op deze pagina in of bel voor een vrijblijvende offerte.

Natuurlijk kunt U bij ons ook terecht voor beveiliging, bewaking, facility en meldkamerdiensten.

Aanvraag offerte Brandalarmopvolging

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor brandalarmopvolging :    Bent U zakelijk of particulier ?

    ZakelijkParticulier

    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.