Bouwbewaking
Beveiliging bouwplaats

Westvlietbewaking is een professioneel beveiligingsbedrijf dat graag zorg draagt voor de veiligheid en de daarmee gepaard gaande beveiliging van uw bouwplaats.

Het project wordt, in de uren dat er geen activiteiten zijn, op onregelmatige tijden gecontroleerd door de surveillancedienst. De surveillant maakt, indien noodzakelijk, samen met een gecertificeerde politiehond een ronde over en/of om het project. 

Bouwbewaking

” Wij zorgen ervoor dat Uw bouw of renovatieproject 24/7 beveiligd en bewaakt blijft “

Westvlietbewaking heeft meer dan 40 jaar ervaring in het uitvoeren van bouwbewaking en beveiliging voor nieuwbouw-, renovatie- en sloopprojecten.

Beveiligen door middel van mobiele surveillance

Het project wordt, in de uren dat er geen activiteiten zijn, op onregelmatige tijden gecontroleerd door de surveillancedienst. De surveillant maakt, indien noodzakelijk, samen met een gecertificeerde politiehond een ronde over en/of om het project. 

Mobiele surveillance t.b.v. bouwbewaking kan op contractbasis of op ADHOC basis worden uitgevoerd.

Beveiligen door middel van alarmopvolging

Bij een inbraakalarm afkomstig van een ketenpark of bij een geverifieerd cameralarm vanaf het bouwproject komt onze alarmopvolgingsdienst ter plaatse. 

Wij zijn marktleider op het gebied van bouwbewaking en mobiele surveillance en alarmopvolging in de regio Haaglanden maar onze surveillancedienst is ook sterk vertegenwoordigd in de regio’s Rotterdam-Rijnmond & Hollands-Midden.

Beveiligen door middel van objectbewaking

Uw project wordt beveiligd door ervaren gemotiveerde beveiligers (eventueel ondersteund door gecertificeerde politiehonden).

U kunt de beveiligers ook inzetten voor visitatiewerkzaamheden en/of toegangscontrole.

De objectbeveiliging kan vol continue (24 uur per dag) of variabel in blokken van minimaal 4 aaneengesloten uur worden geleverd.

Diensten t.b.v. bouwbewaking kunnen geleverd worden op roosterbasis en/of ADHOC basis.

Tijdelijke beveiligingsmiddelen bouwplaats

Westvlietbewaking werkt samen met diverse gerenommeerde leveranciers van tijdelijke beveiligingsmiddelen voor bouwplaats beveiliging.

Hierbij kunt U denken aan cameramasten, hekwerk, poorten, tijdelijke beveiligingsloge’s, toegangscontroleapparatuur etc.

Wij brengen U graag in contact met de juiste leverancier.

Aanvraag offerte Bouwbewaking – beveiliging bouwplaats

    Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

    Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor bouwbewaking / beveiliging bouwplaats :

    Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.