Facility • Service en Veiligheid •

Westvlietbewaking staat ook voor service en hospitality. Wij zorgen voor ondersteuning en ontzorging. U kunt bij ons terecht voor o.a.

Receptieservice

De ontvangst van gasten krijgt steeds meer aandacht. Organisaties willen open en klantvriendelijk zijn, maar ook de veiligheid niet uit het oog verliezen. De dienst receptieservice verzorgt het tijdelijk of vast het bemensen van uw receptie. Met de receptiemedewerkers van Westvlietbewaking wordt uw relatie altijd professioneel en gastvrij ontvangen. Onze medewerkers zijn graag het visitekaartje voor uw organisatie.

receptie medewerkster
Conciergeservice

Conciërge service

De medewerkers van de conciërgeservice van Westvlietbewaking zijn verantwoordelijk voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van (school)gebouwen. Onze conciërges houden hij zich bezig met (klein) onderhoud, hebben een sociale functie en houdt hij toezicht op de veiligheid.  

Huismeester service

De huismeesters van de huismeesterservice van Westvlietbewaking zijn verantwoordelijk voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een  gebouw. Het kan hierbij gaan om flatgebouwen, appartementencomplexen en andere woonomgevingen, maar ook om bijvoorbeeld kantoorgebouwen. De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt voor bewoners en gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. 

Huismeester

“Onze medewerkers zijn graag het visitekaartje voor uw organisatie. Wij zorgen voor een professionele en gastvrije ontvangst”

Keurmerken, certificeringen en goedkeuringen

VEB Logo

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom is Westvlietbewaking in het bezit van de volgende keurmerken, certificeringen en goedkeuringen.

0
Actieve klanten
0
Uren beveiliging /maand
0
Opvolging meldingen / maand
0
Surveillance ronden / maand

Landelijke dekking

Westvlietbewaking werkt niet alleen in Den Haag maar heeft een landelijke dekking. Wij kunnen U overal in Nederland van dienst zijn en ontzorgen op het gebied van beveiliging, bewaking, brandveiligheid en facility. Dat is handig als u, naast Den Haag, op meerdere locaties actief bent. Op die locaties waar wij niet direct zelf voor de gevraagde dienstverlening kunnen zorgen maken wij gebruik van geselecteerde partners die dezelfde kwaliteit als ons willen en kunnen leveren. Westvlietbewaking blijft Uw contractpartner en verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en nakoming van gemaakte afspraken.