Beveiliging Wassenaar

U Zoekt Beveiliging of Bewaking In de Wassenaar ?

In de Wassenaar is al meer dan 40 jaar Westvlietbewaking het vertrouwde adres voor het snel, adequaat en betrouwbaar uitvoeren van beveiliging, bewaking en meldkamerdiensten. Zoekt U ondersteuning in de vorm van receptieservice of brandveiligheid.Ook daarin kan Westvlietbewaking U in de Wassenaar ontzorgen.

Beveiliging

Beveiliging

Westvlietbewaking ontzorgt U graag in op het gebied van beveiliging en bewaking.
U kunt bij ons terecht voor o.a.

Objectbeveiliging, Mobiele Surveillance en Alarmopvolging

Meer informatie ….

null

Specialistische Beveiliging !

Westvlietbewaking  is ook inzetbaar voor specifieke specialistische beveiliging en beveiligingsoplossingen in de vorm van o.a.

Uitvaartbeveiliging, Bouwbeveiliging en Quick Reponse Team

Meer informatie ….

null

Brandveiligheid

Westvlietbewaking heeft een ruime ervaring op het gebied van fysieke brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor o.a. :

Brandalarmopvolging, Beheer BMI en
OP-Taken (Opgeleid Persoon)

Meer informatie ….

null

24 / 7 Servicecentrale

Westvlietbewaking beschikt over een eigen dag en nacht bemande servicecentrale. U kunt hier terecht voor o.a. :

Cameratoezicht, Meldkamerdiensten, Boodschappen- en calamiteitendiensten

Meer informatie ….

null

Hondengeleidersdienst

Westvlietbewaking beschikt over een, goed getrainde, gecertificeerde hondengeleidersdienst voor inzet op o.a.

Objectbeveiliging, Mobiele Surveillance, Alarmopvolging en Evenementen

Meer informatie ….

null

Facility Services

Westvlietbewaking staat ook voor service en hospitality. Wij zorgen voor ondersteuning en ontzorging. U kunt bij ons terecht voor o.a.

Receptieservice, Huismeesterservice en Conciergeservice

Meer informatie ….

Keurmerken en certificeringen

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom is Westvlietbewaking in het bezit van de volgende keurmerken, certificeringen en goedkeuringen.

null

Het Keurmerk Beveiliging biedt u als opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit.

Het Keurmerk Beveiliging wordt dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend waarvan de dienstverlening beantwoordt aan de hoge, uniforme eisen die door de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties / De Nederlandse Beveiligingsbranche zijn vastgesteld.

Bedrijven die in het bezit zijn van het Keurmerk Beveiliging worden jaarlijks, door middel van een audit, gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan alle gestelde eisen

null
Westvlietbewaking is een particuliere bewakingsdienst en is in 1978 toegelaten door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder toelatingsnummer ND 224. Al onze  medewerkers zijn gescreend door de regiopolitie Haaglanden en zijn in het bezit van een, door het Ministerie van Veiligheid en Justitie uitgegeven, geldig legitimatiebewijs. Westvlietbewaking beschikt over alle vergunningen en voldoet aan alle eisen zoals gesteld in de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR). Westvlietbewaking beschikt over een geldige GVA (Gedragsverklaring Aanbesteden) verstrekt door de dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie
null

Een VEB Erkenning biedt u als opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit. Een VEB Erkenning wordt dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend waarvan de dienstverlening beantwoordt aan de hoge, uniforme eisen die door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven – Sectie PBO zijn vastgesteld.

Bedrijven die in het bezit zijn van een VEB Erkenning worden jaarlijks, door middel van een audit, gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan alle gestelde eisen.

Lidmaatschap