Cameratoezicht

Westvlietbewaking heeft een eigen 24 / 7 bemande servicecentrale waar o.a. cameratoezicht (ter ondersteuning van de alarmopvolgings- & mobiele surveillancedienst) word uitgevoerd.

Virtuele Surveillance

Heeft U niet het budget om vol continue bewaking of intensieve surveillance uit te laten voeren ?

Het van afstand toezicht houden op Uw bouwlocatie, bedrijf, bedrijvencomplex, woonhuis, wooncomplex, instelling etc. is een goede en voordelige oplossing bij een laag budget voor beveiliging.

Strategisch geplaatste camera’s maakt het virtueel surveilleren op afstand mogelijk en dat heeft meerdere voordelen. Enerzijds kunnen criminele handelingen worden voorkomen doordat één van onze centralisten al een surveillant kan aansturen vóór er daadwerkelijk een inbraak en/of incident plaatsvindt.

Alarmverificatie

Naar aanleiding van een inbraakalarm afkomstig van Uw alarmsysteem * en/ of detectiealarm van de camera kijkt onze servicecentrale direct mee. Op deze wijze kan direct worden geconstateerd of er daadwerkelijk wordt ingebroken cq. iemand zich onbevoegd ophoudt op bijvoorbeeld Uw parkeerplaats.

*  Inbraakalarmen afkomstig van een alarminstallatie moeten altijd worden doorgemeld naar een erkende particuliere alarmcentrale. Naar aanleiding van deze alarmmelding kan onze servicecentrale door de alarmcentrale worden ingelicht.

Open- en/of sluitbegeleiding op afstand

Steeds meer bedrijven, winkels, banken etc. lopen het meeste risico op overvallen tijdens de opening- en/of sluitingswerkzaamheden.

Door onze servicecentrale actief mee te laten kijken verhoogt U het veiligheidsgevoel bij Uw medewerkers en bent U altijd verzekerd van een snelle en adequate reactie bij een eventuele overval cq. andere van de eventueel geconstateerde calamiteiten.

TIP : Combineer met alarmopvolgingsabonnement

Aangevuld met een alarmopvolgingsabonnement bent U altijd verzekerd van opvolging van de eventueel geconstateerde calamiteiten en/of bijzonderheden.Naar aanleiding van een (camera)detectiemelding van Uw PAC aan onze meldkamer word dan onze alarmopvolgingsdienst aangestuurd door onze centralist. Ter ondersteuning van de alarmopvolging kan onze centralist de camera bijschakelen van de locatie waar de melding vandaan komt. Gedurende het aanrijden van de surveillant kan de centralist extra informatie doorgeven aan de surveillant en/of extra surveillanten aansturen.

Meer info over alarmopvolging
Camerabewaking

Met spoed beveiliging nodig druk op de rode knop of bel 070-3900254

Later beveiliging nodig vraag dan hieronder een offerte aan voor cameratoezicht :
Let op !! Ziet U hieronder niet het bericht : "Bedankt voor je bericht. Het is verzonden." of heeft U geen bevestiging in de email ontvangen dan is er iets mis gegaan met het formulier en adviseren wij U om een email te sturen naar info@westvlietbewaking.nl met daarin Uw offerte aanvraag.